top of page

ELŐZŐ ÉLETEK -folyamatosság, ok-okozatok

Frissítve: 2021. jún. 17.

Az asztrológiában a felszálló és leszálló holdcsomó jelzi a megélt karmikus múltat és az erre az életre vállalt sorsfeladatot. Ház és jegyhelyzetük, uraik mesélnek arról melyik az az életterület, amin keresztül a lélek találkozni fog evolúciós fejlődéséhez szükséges tapasztalatokkal. Mindenki jön valahonnan, ez a -Leszálló holdcsomó- a karmikus sorstapasztalat, és mindenki tart valahová, valamiben fejlődni szeretne, ezt a vele szemben álló Felszálló holdcsomó mutatja.


Hajlamosak vagyunk úgy gondolni erre a két pontra, mint egy levágott centire -azaz egy lineáris vonalon képzeljük el a sorsfeladatunkat, ahol A pontból - sorstapasztalatból- kell eljutni, a másik végponthoz - sorsfeladatunkhoz- B-be. Ez a vonal viszont sokkal inkább hasonlít egy feltekert gombolyaghoz, egy spirálhoz, ahol az előző életbeli tapasztalatok összefüggnek más előző életbeli eseményekkel. Ahogy egy gombolyag esetében a szálak összeérnek, erős áthallás, kapcsolódás van a megélt tapasztalatokban. Ezeket a kapcsolódásokat jelzi a képletben amikor a múlt jelölők együtt állnak/erősen kapcsolódnak az erre az életre vállalt tanulási és fejlődési pontokkal (például a felszálló holdcsomó kapcsolódása a leszálló jegyéhez/urához, vagy az amikor a felszállóval sok bolygó áll együtt- ami azt jelzi már dolgoztál előzőleg azon a sorsfeladaton amit erre az életre is választottál.) A sorsfeladat így gyakran egy régi élet folytatása, meg nem oldott részeinek korrigálása vagy valaminek a befejezése. A dolog hihetetlenül komplex, mert az előző életek esetében nincs kronológiai sorrend. Az aktuális sorsfeladat nem feltétlenül az ezt megelőző élet folytatása, hanem akár korszakokkal előbbié.


Egy személyes portré ebbe a kozmikus dimenzióba vezet. Össze lehet "olvasni" a képlettel. Hol függ össze a múlt és jelen? Hol cseng össze a régmúlt a mostani életeseményekkel? Megmutatkoznak a potenciálok is, mérhetetlen tudás és tehetségek képében-lehetőségként. Szinte abban a pillanatban, hogy valakiben megszületik a gondolat hogy szeretne egy portrét, a tudattalan tartalom elindul a tudatos sík felé, bár úgy tűnik én festek, tulajdonképpen akié a kép, ő készíti a képet. Van aki végig izgulja a kb két hetet, van aki fizikai tünetekkel megéli a mélypontot és az abszolút magasságot végigasszisztálva a belső tartalom „világrajövetelét”. Izgalmas folyamat.

72 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page