Kódfestés- képek- vizuális terápia

A kódfestésről, képekről, kártyákról röviden


Speciális képeket festek, nevezhetjük ezeket a képeket szimbólum-, vagy vizuális terápia eszközeinek. Terápia, mert a képek lényege nem a művészi kifejezés, vagy szépség, hanem a közvetítés, önreflexió, a belső kommunikáció elindítása a nézőben.


Vannak képek amiket egyes embereknek festek, ezeket láthatjátok a ' Képek' menüpontban, és vannak képek amiket pedig Mindenki számára festek. Az egyéni képek -lélekportrék- személyes sorsokat, karmákat, életfeladatokat boncolgatnak, a többi kép olyan fogalmakkal foglalkozik ami mindenkinek az életében felmerül- ezek a képek maguk a Belső Forrás kártya lapjai.


A Belső Forrás kártya önismereti kártyának készült, célja, hogy általános szimbólumain keresztül a belső tudattalan tartalmakat a felszínre hozza, tisztába kerüljünk azzal mik a valódi indítékaink, gondolataink egy-egy helyzetben, kapcsolódjunk saját tudatalattinkkal és tudat-felettinkkel.

A kártya nem boncolja a múltat, nem feszegeti mit miért tettünk, csak összeköt bölcsebbik énünkkel, amelyik mindig a jelenben van, és mindig tudja mi a helyes út számunkra. A kártyában nincsenek negatív lapok, emögött az alapgondolat- "egyetlen problémát sem lehet megoldani arról a szintről, ahol keletkezett."LélekportréSzemélyes képet egyéni konzultáció után festek, leülünk egy teára, elbeszélgetünk, teljesen kötetlenül, akár úgy hogy semmilyen komoly témát nem érintünk, nem is fontos kinek mi a múltja, ugyanis nem az életeseményeit festem meg a másik személynek, hanem az információkat amiket belekódolt a sorsába, fizikai formájába, testébe. A köztünk zajló valódi párbeszéd nem a fizikai síkon történik.

A Személyes Portré azoknak való, akik készek komolyan belepillantani saját világukba. Hogy ki áll készen erre nem én döntöm el, hanem az a személy aki eljön hozzám, ő maga vizsgáztatja le saját magát amikor elkészül a képe- elkezdi befogadni mindazt amit a tükör mutat, vagy sem?

A nagyságot, tehetséget, néha pont olyan nehéz elfogadni mint a tehetségtelenséget, kicsinységet- ugyanis onnantól kezdve kezdeni kell vele valamit.


2009 óta festek és még nem volt olyan személy aki ne valamilyen különleges tudás, képesség birtokában érkezett volna- a porték szerint. Tehát kicsinység kizárva. Ez az amihez fel kell nőni.


Mágusok vagyunk.
12 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése