Belső Forrás Kártya- önismereti kártya

Belső Forrás Kártyák

A Belső Forrás Kártya-önismereti kártya elsődleges célja az önreflexió támogatása, a kapcsolat felélesztése belső világunkkal-lelkünkkel.

A kártya használatához semmilyen előképzettség nem szükséges. Használható egyénileg és valamilyen terápiához/foglalkozáshoz kiegészítésként is.

Amiért a BF kártya teljesen más mint a többi kártya - a nyelvezete a vizualitás. 

A legtöbb önismereti, tarot, egyéb kártya leírás nélkül értelmezhetetlen, elsősorban szöveges tartalomra épül, intellektuális szinten kommunikál, a Belső Forrás kártyák képekben beszélnek, képi világuk az irracionális/intuitív oldalt veszi célba. A néző egyéni jelentéstartalommal egészítheti ki a látottakat. Aki használja a kártyát, automatikusan önmagáról fog beszélni, a saját nézőpontjáról, gondolairól, érzéseiről, hogyan áll a fogalomhoz, amit a lap reprezentál. 

A lapok célja nem csak a passzív megfigyelés (mi zajlik érzelmileg, mentálisan bennünk), hanem az aktív részvétel felismerése is – nem elszenvedői vagyunk sorsunknak, hanem alakítói.

Példakérdés húzás előtt: „hogyan tudom megoldani ezt a helyzetet?”

Belső Forrás I. rész

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az első rész az érzelmi szintű felismeréseinket segíti (víz elem), erősíti intuitív, beleérző képességeinket. Ezért kapott ezüst csomagolást- női, feminin, Hold energiákkal dolgozik. 

 

A kártyával segítséget kérhetünk ha elakadtunk, vagy ha belső útmutatásra lenne szükségünk, egy helyzet megoldásához.


Kirakás


1. Húzz egy lapot, egy adott helyzetre. Pl.: "Mire van most szükség, hogy megoldódjon ez a helyzet? "Mi most a leginkább célravezető hozzáállás részemről?" Fontos, hogy a kérdésre ne lehessen igen-nem választ adni. Használd intuitívan a kártyákat, kövesd a belső hangod.
 

2. Válassz egy lapot az állapotodra. Terítsd ki az összes lapot, képpel felfelé. Melyik az, ami mágnesként vonzza a tekinteted? Akkor az a te lapod, azzal a témával "dolgozol" magadban. Rakd ki valami jól látható helyre a lakásban, figyeld meg milyen felismerések, gondolatok ébrednek benned.

24 lapos kártya- 24 szeretetteljes útvonal a belső forráshoz.

Belső Forrás 1 rész.

Ár: 6400 Ft

Megvásárolható:

orakulumshop.hu,

 

 

 

Belső Forrás 1. rész borító

vagy e-mailben sheniell.art@gmail.com címen. Kiszállítás postai úton, vagy személyes átvétel esetén, egyéni megbeszélés alapján.

Belső Forrás  II. rész

A Belső Forrás Kártya 2- folytatása és kiegészítője a Belső Forrás Kártya első részének. Az új 24 lapos csomag használható külön, és együtt is az első résszel.

A második rész a Föld elemnek dedikáltan készült (ezért is került papír csomagolásba, fa mintázattal). Az 1 rész érzelmi fókusza után, a 2 rész középpontjában a fizikai világ, a napi realitások, hétköznapi megélések állnak- ahol nem elég valamin eleget gondolkodni hogy megoldódjon, konkrét tettekre van szükség. Bármilyen kérdésre is keressünk választ, a gyakorlati lépések részét képezik a megoldásnak.

A BF 2 emellett több figyelmet szentel a karmikus témáknak. Mit jelent a karmikus téma? Sorsfeladatokat, olyan régi, berögzült viselkedési módokat, amiket valaki gyerekkorából/ vagy előző életeiből hoz, amivel mostani életében is feladata van (befejezetlen, lezáratlan, megoldásra váró, sorszerű feladatok). Ezen lapoknak a célja, hogy segítsenek felismerni ezeket hétköznapi helyzeteinkben, így segítve hozzá megoldásaikhoz.

Karma lapok: „Sors-Vezetés”, „Belső Anya”, „Belső Apa”, „Gyógyulás”, „Mutasd meg ki vagy!”


 

Irányítás

Irányítás

Remény

Remény

Megbocsátás

Megbocsátás

Gyógyulás

Gyógyulás

Pihenés

Pihenés

Belső Forrás 2 rész.

Ár: 7500 Ft

Megvásárolható:

orakulumshop.hu,

 

 

 

Belső Forrás 2 rész boritó

vagy e-mailben sheniell.art@gmail.com címen. Kiszállítás postai úton, vagy személyes átvétel esetén, egyéni megbeszélés alapján.