top of page

Belső Forrás Kártya- önismereti kártya

Belső Forrás Kártyák

A Belső Forrás Kártya-önismereti kártya elsődleges célja az önreflexió támogatása, a kapcsolat felélesztése belső világunkkal-lelkünkkel.

A kártya használatához semmilyen előképzettség nem szükséges. Használható egyénileg és valamilyen terápiához/foglalkozáshoz kiegészítésként is.

Amiért a BF kártya teljesen más mint a többi kártya - a nyelvezete a vizualitás. 

A legtöbb önismereti, tarot, egyéb kártya leírás nélkül értelmezhetetlen, elsősorban szöveges tartalomra épül, intellektuális szinten kommunikál, a Belső Forrás kártyák képekben beszélnek, képi világuk az irracionális/intuitív oldalt veszi célba. A néző egyéni jelentéstartalommal egészítheti ki a látottakat. Aki használja a kártyát, automatikusan önmagáról fog beszélni, a saját nézőpontjáról, gondolairól, érzéseiről, hogyan áll a fogalomhoz, amit a lap reprezentál. 

A lapok célja nem csak a passzív megfigyelés (mi zajlik érzelmileg, mentálisan bennünk), hanem az aktív részvétel felismerése is – nem elszenvedői vagyunk sorsunknak, hanem alakítói.

Példakérdés húzás előtt: „hogyan tudom megoldani ezt a helyzetet?”

Belső Forrás I. rész

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az első rész az érzelmi szintű felismeréseinket segíti (víz elem), erősíti intuitív, beleérző képességeinket. Ezért kapott ezüst csomagolást- női, feminin, Hold energiákkal dolgozik. 

 

A kártyával segítséget kérhetünk ha elakadtunk, vagy ha belső útmutatásra lenne szükségünk, egy helyzet megoldásához.


Kirakás


1. Húzz egy lapot, egy adott helyzetre. Pl.: "Mire van most szükség, hogy megoldódjon ez a helyzet? "Mi most a leginkább célravezető hozzáállás részemről?" Fontos, hogy a kérdésre ne lehessen igen-nem választ adni. Használd intuitívan a kártyákat, kövesd a belső hangod.
 

2. Válassz egy lapot az állapotodra. Terítsd ki az összes lapot, képpel felfelé. Melyik az, ami mágnesként vonzza a tekinteted? Akkor az a te lapod, azzal a témával "dolgozol" magadban. Rakd ki valami jól látható helyre a lakásban, figyeld meg milyen felismerések, gondolatok ébrednek benned.

24 lapos kártya- 24 szeretetteljes útvonal a belső forráshoz.

Belső Forrás 1 rész.

Ár: 6400 Ft

Megvásárolható:

itt a shop menüben,

vagy az 

orakulumshop.hu,

 

 

 

Belső Forrás 1. rész borító

Belső Forrás  II. rész

A Belső Forrás Kártya 2- folytatása és kiegészítője a Belső Forrás Kártya első részének. Az új 24 lapos csomag használható külön, és együtt is az első résszel.

A második rész a Föld elemnek dedikáltan készült (ezért is került papír csomagolásba, fa mintázattal). Az 1 rész érzelmi fókusza után, a 2 rész középpontjában a fizikai világ, a napi realitások, hétköznapi megélések állnak- ahol nem elég valamin eleget gondolkodni hogy megoldódjon, konkrét tettekre van szükség. Bármilyen kérdésre is keressünk választ, a gyakorlati lépések részét képezik a megoldásnak.

A BF 2 emellett több figyelmet szentel a karmikus témáknak. Mit jelent a karmikus téma? Sorsfeladatokat, olyan régi, berögzült viselkedési módokat, amiket valaki gyerekkorából/ vagy előző életeiből hoz, amivel mostani életében is feladata van (befejezetlen, lezáratlan, megoldásra váró, sorszerű feladatok). Ezen lapoknak a célja, hogy segítsenek felismerni ezeket hétköznapi helyzeteinkben, így segítve hozzá megoldásaikhoz.

Karma lapok: „Sors-Vezetés”, „Belső Anya”, „Belső Apa”, „Gyógyulás”, „Mutasd meg ki vagy!”


 

Vágy

Vágy

Határok

Határok

Időzítés

Időzítés

Megadás

Megadás

Őszinteség

Őszinteség

Belső Apa

Belső Apa

Belső Anya

Belső Anya

Irányítás

Irányítás

Remény

Remény

Gyógyulás

Gyógyulás

Pihenés

Pihenés

Megbocsátás

Megbocsátás

Belső Forrás 2 rész.

Ár: 7500 Ft

Megvásárolható:

itt a shop menüben,

vagy az 

orakulumshop.hu,

 

 

Belső Forrás 2 rész boritó
bottom of page