Belső Forrás Kártya- önismereti kártya

Leírás

A Belső Forrás Kártya - önismereti kártya- azért született, hogy segítséget nyújtson a hétköznapokban saját erőforrásainkhoz hozzáférni.
Amikor hangos a világ, sok a feladat, nagy a ránk nehezedő nyomás, néha elfelejtjük, kik is vagyunk valójában, ilyenkor nehéz tudatosnak maradni. A kártyával segítséget kérhetünk ha elakadtunk, vagy ha belső útmutatásra lenne szükségünk, egy helyzet megoldásához.


KIRAKÁS
1. Húzz egy lapot, egy adott helyzetre. Pl.: "Mire van most szükség, hogy megoldódjon ez a helyzet? "Mi most a leginkább célravezető hozzáállás részemről?" Fontos, hogy a kérdésre ne lehessen igen-nem választ adni. Minden kép a jelenről szól, az itt és mostról. Használd intuitívan a kártyákat, ha több jelentéstartalommal bír egy-egy lap számodra, kövesd a belső hangod.
2. Válassz egy lapot az állapotodra. Terítsd ki az összes lapot, képpel felfelé. Melyik az, ami mágnesként vonzza a tekinteted? Melyik az, amelyikhez újra és újra visszatérsz? Akkor az a te lapod, arra van szükséged. Rakd ki valami jól látható helyre a lakásban, hogy napjában többször rápillanthass.

Miben más ez a kártya, mint a többi önismereti kártya?

Már maga a csomagolása eltér a megszokottól. Az ezüst fémdoboz, ami magában rejti a lapokat, a női energiákat, az intuitív minőségeket helyezi előtérbe. Az ezüstszín a Hold energiájával analóg.

Vizualitás- jobb agyfélteke

Amíg a hagyományos kártyák lényege a szöveg, látványviláguk csak illusztráció, addig ennél a kártyánál ez pont fordítva van. Itt a képeké a főszerep, és a szöveg csak kiegészítés.

A kirakásban megjelenő lap a jobb agyféltekére, illetve egész lényünkre hat, úgy is mondhatnánk, itt nem a fej, az értelem van megszólítva, hanem a szív. A képek leírása ezért is rövid, pusztán támpontot ad az értelmezéshez. A cél, hogy néhány alkalom után, hogy elolvasta valaki, egyáltalán ne kelljen használni. 

Ránézel egy képre és tudod mit jelent. A megoldás pedig, ami születik/születhet (abban az élethelyzetben, amire húztad a lapot) sokkal inkább önazonosabb, hiszen a válasz nem kívülről jön, hanem intuitívan, belülről érkezik.

24 lap, 24 szín, 24 szeretetteljes útvonal, ami mind a belső forráshoz vezet.

Ár: 6400 Ft

Megvásárolható:

ezokonyvek.hu

vagy leadott rendelésben a sheniell.art@gmail.com címen. Kiszállítás postai úton.