Rólam

IMG_1517648670252.jpg

Petrovics Katának hívnak. Sheniell a művésznevem. Képzőművészeti iskolába jártam, végeztem. Az iskolában tanultam meg, hogy kell az ecsettel, ceruzával bánni. Megtanultam hogyan épülnek fel a színek, formák, de amit itt csinálok, az valami egészen más, nincs köze a tanult dolgokhoz. Itt megdőlnek a szabályok- a mód és a technika, -ami a lélekportrék születését illeti. Ráhangolódom arra akinek festek, utána kezdem el a képet.

Félig kint félig bent

Mindig érdekelt mi van a kézzelfogható világon túl. Az is, hogy hol a határ, a valóság és a nem az érzékszervek által megtapasztalható Világ között. Van-e határ? Mi van, ha a világ amiben élünk sokkal komlexebb, mint amit fel tudunk fogni? 

2009-ben kezdtem el kódfestéssel foglalkozni, bár akkor még nem tudtam, hogy így hívják. Ezidőtájt kezdtem el a barátaimnak festményeket készíteni ajándékba, mert képeket kezdtem el látni a közelükben. Egy cseppet sem akartam kutatni miért, de olyan erőssé vált az érzés hogy megfessem és átadjam őket a tulajdonosának, hogy azt nehéz szavakba önteni. 

A képeket bár én festem, azok nem az enyémek. Azon különleges embereké, akik "modellt ülnek" nekem, és engedik láthatóvá tenni belső világukat. 

Az évek során egyre többen és többen kerestek meg hogy fessem meg az Ő portréjukat, így vált mára hivatássá számomra ez a fajta festés.

2016-ban a Tiszta Forrás Intézet parapszichológia szakán végeztem Parapszichológusként. Kibővült a fogalomtáram. Pszichológiát, karmaasztrológiát, kronobiológiát, tarot, NLP-t, Bach Virágterápiát, Numerológiát tanultam. Új horizontok nyíltak előttem, köztük az is, hogy ne csak személyre szólóan, hanem nagyobb léptékben is fessek másoknak. Így született a Belső Forrás kártya, -önismereti kártya, ami mindenkinek szól.

Illetve innentől datálódik foglalkozásom másik ága, az Elemzések, ahol mindazt a technikát használom amit a TF-n tanultam.