© 2020 by Sheniell

Kódfestés

Egy személyre szóló kép 40x 50, 40x 60, 50x70 cm méret körüli, egyéni.

Ára: 40.000 Ft (óriás méretű festmény, A0 esetén az ár változik)

Miért egy kép?

A személyre szóló festmény velünk született képességeinkbe, tehetségünkbe enged bepillantást. Olyasmit mutat meg, ami bennünk van (valamilyen tulajdonság, képesség) amit születésünktől kezdve "magunkon viselünk" szinte láthatatlanul.

 

A személyre szóló kép más önismereti technikákhoz hasonlóan működik, azzal a különbséggel, hogy itt nem a gondolkodáson keresztül történik saját mélységeink megértése.

 

Minden vizuális impulzus a jobb agyféltekénket aktiválja, így a festmény is ami nekünk készül. A kép, holisztikus, intuitív érzéseinket hozza felszínre saját magunkkal kapcsolatban.

Különleges nézőpont

A kép segít megpillantani valamit önmagadban, amivel talán nem is vagy tisztában. Láthatóvá válik az, amit magadban hordozol tehetségként. Amire talán nem is gondoltál soha, mint értékes tulajdonság, annyira magától érthetődő számodra. Öntudatlanul, ösztönösen működteted.

A kép segít ezek tudatosításában. Minden személyre szóló kép kettős, egyúttal lényegretörő. Ráláthatunk önmagunkra, ráébredhetünk hozott képességeinkre, és arra, hogyan használhatjuk fel azokat jól, magunk és mások hasznára.

Tehetség, képesség, feladat

 

Gyakran inkarnációkon keresztül dolgozunk azokon a témákon, amik lelkünk számára elementáris fontossággal bírnak. Előző életünkből nem csak fájdalmas tapasztalatokat, értékes képességeket is magunkkal hozunk. Tehetségünk valamiben ezeknek a jelölője. Ösztönös vonzódásaink bizonyos dolgok iránt, hobbijaink, azok a tevékenységek, amiket szeretünk csinálni (akkor is, ha nem kapunk pénzt érte) jó iránytűi választott sorsfeladatunknak. Sokszor a hétköznapi életben választott munkánk is kapcsolódik a témakörhöz.

De mi a tehetség?

Amikor valaki a tehetség szót hallja, énekesekre, művészekre, zenészekre gondol elsősorban. Valóban, nagyon tehetségesek, de nem az egyetlenek. Ők a velük született tudásuk olyan megnyilvánítói, amit mindenki ugyanúgy nagyra értékel. A fogalmat rendbe kell rakni, mert a kör sokkal szélesebb náluk. Mindenki rendelkezik valamilyen képességgel, mindenki jó valamiben, és ezt a felszínre lehet hozni.

Van, akinek az a vele született képessége, hogy zseniálisan kommunikál az emberekkel, képes gyógyítani a szavaival (legyen az pszichológus, matektanár, vagy bolti eladó). Van, akinek az a vele született tehetsége, hogy ért a gyerekek nyelvén (legyen az óvónő, fagyi árus, vagy mesekönyv író). És még sorolhatnánk.

 

A tehetség valahol maga a kézzel fogható misztikum, átszüremlik valami az emberen keresztül, olyan tudás, amit nem fog a halál, talán azért is szeretjük a született zseniket, mert borzongással vegyes tisztelettel felismerjük bennük a színtiszta halhatatlanságot.

 

Itt az ideje észrevenni

Ez nem a kevesek kiváltsága. Mi mind magunkban hordozzuk ugyanazt a csodát, észre kell vennünk saját értékeinket, bármilyen alakot is öltsön/ öltsünk. Rejtett kincseink, képességeink előbányászására több mód van, a személyre szóló kép is ilyen.

Rólam

Petrovics Katának hívnak. Sheniell a művésznevem. Képzőművészeti iskolába jártam, végeztem. Megtanultam, hogy kell az ecsettel, ceruzával bánni. Megtanultam hogyan épülnek fel a színek, formák, de amit itt csinálok, az valami egészen más. Itt megdőlnek a szabályok, a mód és a technika, -ami a képek születését illeti. Ráhangolódom arra akinek festek, utána elkezdem a képet a bal sarokban, és a kép a jobb sarokig ráömlik a vászonra. 

Félig kint félig bent

Mindig érdekelt mi van a kézzelfogható világon túl. Az is, hogy hol a határ, a gondolat, a fantázia és a valóság között. Van-e határ? Mi van, ha a fantázia sokkal inkább a valóság egy mélyebb aspektusa? 2009-ben valami a feje tetejére állt bennem, elkezdtem kódfestéssel foglalkozni, bár akkor még nem tudtam, hogy így hívják. Ezidőtájt kezdtem el a barátaimnak képeket készíteni ajándékba, mert láttam valamit a közelükben. Egy cseppet sem akartam kutatni miért és hogyan, egyszerűen élveztem az egészet. Most is így van.
 

Szűnni nem akaró érdeklődésem a valóság mélyebb aspektusai iránt átterjedt a pszichológiára, asztrológiára, kvantumfizikára, kronobiológiára, tarotra, NLP-re. Végül 2016-ban a Tiszta Forrás Intézet parapszichológia szakán végeztem. Kibővült a fogalomtáram és rengeteget tanultam magamról. Új horizontok nyíltak előttem, köztük az is, hogy ne csak személyre szólóan, hanem nagyobb léptékben is fessek másoknak. Így született a Belső Forrás kártya, ami mindenkinek szól.