top of page

Rólam

IMG_1517648670252.jpg

Petrovics Katának hívnak. Sheniell a művésznevem. Képzőművészeti iskolába jártam, végeztem. Az iskolában tanultam meg, hogy kell az ecsettel, ceruzával bánni. Megtanultam hogyan épülnek fel a színek, formák, de amit itt csinálok, az valami egészen más, nincs köze a tanult dolgokhoz. Itt megdőlnek a szabályok- a mód és a technika, -ami a lélekportrék születését illeti. Ráhangolódom arra akinek festek, utána kezdem el a képet.

Félig kint félig bent

Mindig érdekelt mi van a kézzelfogható világon túl. Az is, hogy hol a határ, a valóság és a nem az érzékszervek által megtapasztalható Világ között. Van-e határ? Mi van, ha a világ amiben élünk sokkal komlexebb, mint amit fel tudunk fogni? 

2009-ben kezdtem el kódfestéssel foglalkozni, bár akkor még nem tudtam, hogy így hívják. Ezidőtájt kezdtem el a barátaimnak festményeket készíteni ajándékba, mert képeket kezdtem el látni a közelükben.

A képeket bár én festem, azok nem az enyémek. Azoké a különleges embereké, akik "modellt ülnek" nekem, és engedik láthatóvá tenni belső világukat. 

Az évek során egyre többen és többen kerestek meg hogy fessem meg az Ő portréjukat is, így vált mára hivatássá számomra ez a fajta festés.

2016-ban a Tiszta Forrás Intézet parapszichológia szakán végeztem Parapszichológusként, így kibővült a fogalomtáram. Pszichológiát, karmaasztrológiát, kronobiológiát, tarot, NLP-t, Bach Virágterápiát, Numerológiát tanultam. Új horizontok nyíltak előttem, köztük az is, hogy ne csak személyre szólóan, hanem nagyobb léptékben is fessek másoknak. Így született a Belső Forrás kártya, -önismereti kártya, ami mindenkinek szól. Illetve innentől datálódik foglalkozásomként az Elemzések készítése is, ahol a hozott tudásom és a kapott tudásom együtt használom.

bottom of page