top of page

ELŐZŐ ÉLETEK - siker, hírnév



(12 ház Oroszlán jegyben I Múlt jelölők Oroszlánban I Nap 12 ház)



Siker, hírnév, közismertség- majdnem mindenkinek mást jelent, de egész mást azok szótárában, akik egy másik életükben már megélték.


Akinek a múlt életében ott volt a csillogás, automatikusan húzni fogja valami errefelé az új életében is. Mindig lesznek dolgok amiket rangon alulinak tart, és mindig számítani fog, mit gondolnak róla mások- mert a régi életének egy hatalmas részét ez töltötte ki.


A karizmatikusság, mint egy születési anyajegy, rajtuk van az új életükben is. A kéretlen figyelem ami automatikusan jelen van az életükben, egyszerre zavarhatja, és egyszerre vonzza őket, hiszen a régi életükben is ott volt. Hogy ne akarjanak mindenkinek megfelelni, és ne manipulálja őket, mit vár el tőlük a tömeg, az egyik legnagyobb kihívás számukra, hiszen a rajongók bármikor trollokká válhatnak, vagy hátat fordíthatnak bárkinek.


A legszebb, legtehetségesebb, leghatalmasabb, legmegvilágosodottabb szerep, ami gyakran rájuk volt osztva, vagy amit úgy éreztek játszaniuk kell, néha rájuk ragad, és figyelniük kell arra, hogy valódiak legyenek, őszinték a kapcsolataikban és ne szerepet játszanak. Érzékeny pont, hogy sokszor a saját sikerüket a népszerűségükben mérik, ami gyakran megtévesztő, mert az már megvolt. A teher pedig amire, ha ködösen is, de emlékeznek, - mit jelent a befolyás ára másokra- a felelősség, ami együtt jár vele, ami elől ha akarnak sem szökhetnek el.


Sokan 'jönnek vissza' tömegundorral, késztetéssel hogy a láthatatlanok maradjanak, miközben vágynak a rivaldafénybe. Gyakran pont a régi szerepekből való kitörés az életfeladat, vagy hogy rájöjjenek túlságosan azonosultak egy szereppel vagy túlságosan mellre szívtak valamit. A szereplés, nyilvánosság elé lépés -ha akörül karma van- minden esetben megjelenik, és van hogy elkerülhetetlenül szerepeket kell játszaniuk, de már sokkal tudatosabban.


Találkoztam emberekkel akiknek a lélekportréján vagy az elemzésében ott volt mindez. Van aki ebben az életében most tanítani jött, van aki építeni és van akinek minden összefonódik azzal a vágás okozta sebbel, amit a hírnév ejtett rajta régen.


Legyen bárki bármilyen elhivatott, mindig van egy nagyon privát, nagyon személyes indok, miért fonódik össze a sorsa rengeteg másik emberélettel.

5 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page