top of page

1 alkalmas Belső Forrás tanfolyam

Időtatam: 9:00 -12:30 -ig

Ár: 15 000 Ft

Választható típus:

  • online (csoportosan) 

  • személyes (egyéni) 

Választható kártya tanfolyam:​

BF 1 vagy BF 2

BF Kártya Tanfolyam

A tanfolyamon átbeszéljük a Belső Forrás Kártya 1 illetve 2 rész lapjainak a jelentését, attól függően melyik tanfolyamra jelentkeztek. Szó lesz a szimbólumokról, színekről, extra tartalmakról, amik megkönnyítik a lapok értelmezését amikor használjátok a kártyákat.

Az Egyéni -személyes oktatás annyival extrább, hogy fizikai 3D formában láthatod a kártyalapokat nagyban, emellett személyesebb, át tudjuk beszélni azokat a plusz jelentéseket is amiket te látsz egy egy szimbólumban, amit te olvasol ki az egyes kártyalapokból. Az egyéni tanfolyam helyszíne Budapest.

A Online csoportos tanfolyamon a résztvevők nagyobb száma miatt az egyéni kérdésekre kevesebb lehetőség van, de mindenképp helyet szorítunk a gondolatébresztő, egyéni meglátásoknak is. Az online tanfolyam előnye, hogy akár többen is beülhettek egy laptop elé- azaz többen is csatlakozhattok egy alkalommal -egy email címről.

Online tanfolyamra jelentkezés esetén, a választott időpont mások számára is nyitott lesz- bárki csatlakozhat. A facebook oldalon lehet követni mikor lesz a következő ilyen. A létszám a jelentkezők számától függ.

Választható napok a tanfolyamra: hétköznap, vagy szombat- 9 órai kezdettel (csak délelőtti kezdéssel)

Belső Forrás kártya tanfolyamra jelentkezés

Melyik kártya-tanfolyam érdekel
Típus

Köszönöm a jelentkezést!

A tanfolyam részleteiről emailben kaptok értesítést, a jelentkezési lap kitöltése után. Az általatok megjelölt időpont tájékoztató jellegű, az időpontegyeztetés szintén a jelentkezési lap kitöltése után történik.

 

Az online tanfolyam előtt- egy linket fogtok kapni, amire online tudtok majd csatlakozni, érdemes laptopról, számítógépről csatlakozni. A személyes - egyéni részvétellel zajló tanfolyam részleteit a jelentkezési forma kitöltése után e-mailben egyeztetjük.

Ha nem tudod mikor csatlakoznál csoportos tanfolyamra, a facebookon folyamatosan kihirdetésre kerülnek az online tanfolyamok időpontjai, választhatsz akár onnan.

Szeretettel várlak,

Sheniell- Kata

Telefon

06 30 452 3545

Email

bottom of page